ANNONS

Följ @soulisticfoodtruck

Soulistic Foodtruck har rullat på Stockholms gator sedan 2014 parallellt med Soulistic Foods “pop up diner” på amerikanska ambassaden på Gärdet i Stockholm. Grundaren heter Alem Solomon – en konstnärssjäl som bestämde sig att ta sitt företag till nästa nivå och satsa helhjärtat på sin foodtruck. Satsningen har lett till spännande samarbeten med företag över hela Stockholm. 

 
Soulistic foodtruck erbjuder en southern soul food inspirerad meny: exempelvis Crispy Fried Chicken Soul Bowl, Berebere BBQ Pulled Vegan Burger, Crispy Cajun Chicken Wrap, Southern Pecan Pie & Cream. Amerikansk streetfood catering av hög kvalité, fusions och influenser från det amerikanska & afrokarribiska köket lagat med kärlek.


Företagets cateringverksamhet levererar till olika företag, studentfester, bröllop, AW, födelsedagar, byggplatser, festivaler, kvartersbokningar & idrottsföreningar m.m. i Stockholm.

Alem Solomon – Soulistic Foodtrucks grundare

Relaterade artiklar

Africanent.se matguide: Äta ute

/Africanent.se

ANNONS