ANNONS

Uncle Mikes Chop är en ny snabbmatsrestaurang i Stockholm som erbjuder olika snabbmatsrätter med tillbehör från den afrikanska kontinenten. Hittills har väsafrikanska jollof rice intagit menyn. Maten kan beställas på nätet och genom Uncle Mikes foodtruck.

Grundaren bakom Uncle Mike Chop är Michael Friday Unzoigwe från Borås. Entreprenören har en bakgrund i musikbranschen. Genom åren har han säkrat samarbeten mellan svenska artister  bland annat Sabina Ddumba och Panetoz-medlemmen Njol och nigerianska afrobeatsartister.

Uncle Mikes Chop erbjuder kycklingrätter med olika tillbehör. Till den friterade kycklingen kan man beställa pommes-frittes, vit ris och joloff-ris. Matleverans sker på vanliga arbetstider genom Foodora och Wolt, nattleverans mellan kl. 22-03.00. Foodtrucks adressen meddelas via restaurangens Instagramkonto.

/Africanent.se

ANNONS