ANNONS

CinemAfrica bjuder in till filmfest! Årets tema är ”African Renaissance”. Filmfestivalen bjuder bland annat på flera Sverigepremiärer, bland annat A Daughter’s Tribute to Her Father: Souleymane Cisse av Fatou Cissé.

Årets festival invigs den 24 oktober och pågår fram till 6 november. Nytt för i år är en pop-up lokal på Katarina Bangata 40 som kommer att fungera som en samlingspunkt under festivalens gång där det även kommer att visas filmer.

Sedan 1998 har CinemAfrica varit den viktigaste nordiska festivalen för visningar av filmer från den afrikanska kontinenten och diasporan. Festivalen kommer att äga rum på ett flertal olika platser runtom i Stockholm.

Festivalen hålls på olika platser i Stockholm 24 oktober – 6 november 2022.

Se festivalprogrammet här!

Festivalprogrammet kommer att uppdateras

/Africanent.se

ANNONS