Selam Festival släpper årets line up!

ANNONS

Mellan 7-9 november pågår Selam Festival. Nu och framåt presenteras festivalens artister. Ketema Yirga, Kin Gongolo Kiniata och Carminho är först ut.

I alla år har Selams evenemang varit en hyllning till musik från hela världen, och har alltid strävat efter att minska avstånden mellan länder och kontinenter. Afrikas, Karibiens och Latinamerikas kultur och musik. Så även i år.

I år har Selam Festival även en hyllning till Stockholm; så länge Selam har funnit och än längre har afrikansk, latinamerikansk och karibisk kultur levt och frodats i city, i förorten, på gator och torg, avkrokar och vattenhål, syltor och små palats.

I mer än 20 år har ambitionen varit av att öppna upp Stockholm, få till möten mellan människor och kulturella uttryck. Öppna kulturinstitutioners portar för nya impulser och gamla traditioner som aldrig haft självklara hem på huvudstadens stora arenor. Öppna ögonen på all Stockholmare och öppna staden för främlingar.

Selam Festival Stockholm 2024 genomförs med stöd av Stockholms Stad, Kulturrådet och Region Stockholm.

Biljetter släpps via  www.selamfestival.se

/Africanent.se

ANNONS