Yung Filly kommer till Way Out West!

ANNONS

Göteborgsfestivalen Way Out West, som intar Slottsskogen mellan 8–10 augusti, har hittills gjort klart med akter som Tems, J Hus, Sampha, Yaya Bey, Amaarae och många fler. Idag släpper festivalen 10 nya akter, bland annat Yung Filly.

Född i hjärtat av Colombias Santiago de Cali och uppvuxen i sydöstra London, har Yung Filly skaffat sig en lojal följarskara på nätet av över 8 miljoner människor med sin smittsamma personlighet. Yung Filly överraskade fansen genom att släppa sin debutsingel ‘Take Time’ 2017, han fortsatte att utveckla sin musik genom att använda sitt colombianska arv i låtar som ‘La Paila’ och ‘Mucho Más’. Genom att kombinera dessa influenser med influenserna från en ung man som växte upp i sydöstra London, har Yung Filly cementerat sitt sound. Yung Filly bevisar att han är en kraft att räkna med genom låtarna “100 Bags Freestyle” och “Day To Day” med Grime tungviktschip. Yung Filly har en katalog med låtar över flera genrer och nyligen tog han nästa steg inom musiken med släppet av hans senaste spår ‘Grey’.

Yung Filly spelar den 10 augusti på Way Out West. Way Out West går av stapeln mellan den 8–10 augusti i Slottsskogen i centrala Göteborg och blir festivalens sextonde upplaga.

/Africanent

ANNONS