Netflix: Trevor Noah släpper ny stand-up show!

ANNONS

Den Emmy-belönade komikern Trevor Noah är aktuell med en ny stand up show på Netflix. Where I was hade premiär den 19 december.

I “Where I was” pratar den sydafrikanske komikerna om nationalsånger, sina upplevelser på en historisk rundvandring i Berlin och mötet med en taktlös fransk expedit.

Under 7 år har Trevor Noah varit programledare för USA:s populära låtsas nyhetsprogram The Daily show. I oktober 2022 meddelade Trevor att han lämnar programmet efter 7 år. Det väckte starka reaktioner på sociala medier. Programledaren och berömda komikern är känd över hela världen för hans insiktsfulla och autentiska uppfattning om politik och aktuella händelser. Kort därefter släppte komikern podden “What now? with Trevor Noah”på Spotify.

Läs även TRevor Noah tillbaka i Sverige!

/Africanent

ANNONS