ANNONS

Afrobeats och R&B artisten Alexion  har släppt debutalbumet Moments in motion. Alexions musik är sensuell och rytmisk, en ny frisk fläkt på afrobeatsscenen i Sverige. 

R&B- och Afrobeatsartisten Alexion är uppvuxen i Sävja i utkanten av Uppsala. Musikkarriären började med ett val – musiken framför livet på gatan. Han har på kort tid placerat sig på den internationella scenen, han är omskriven i över 20 olika länder. Los Angeles bloggen LA ON LOCK sa följande om “Dirty Secret” som är 5:e spåret på albumet:

“This is a song that not only catches your attention but draws you in. This dancehall track is filled with a sexy sound of Afro-fusion. It reminds me of the movie dirty dancing with Caribbean sound to it. Alexion’s vocal are enticing and allows you to be taken away”, skrev Kreadiv Kesh [LA On Lock Blogger]

Lyssna på albumet här:

Länk till Spotify

/Africanent.se

ANNONS