ANNONS

Sydafrikanske komikern Trevor Noah kommer tillbaka till Sverige, denna gång med sin Loud & Clear Tour. Med 75 utsålda föreställningar i Nordamerika i år inklusive utsålda Madison Square Garden tar komikern sin framgångsrika turné till nya städer.

Den Emmy-vinnande The Daily Show programledaren och berömda komikern är känd över hela världen för hans insiktsfulla och autentiska uppfattning om politik och aktuella händelser. Noah föddes i Sydafrika. Han började sin karriär som 18-åring när han spelade huvudrollen i landets mest populära såpopera. Därefter följde flera programledarjobb i TV och radio. Noah flyttade till USA 2011. 2016 släppte han självbiografin Born a crime. På The Dailay Show har han tagit emot gäster som Greta Thunberg, Chimanda Ngozi Adichie, Hilary Clinton och Burna Boy.

Stockholm: 29 maj 2020 – Ericsson Globe

Göteborg: 1 juni 2020 – Scandinavium

 

/Africanent.se

ANNONS