ANNONS

Följ: @mannyxomusic

MANNY som tidigare varit känd under scennamnet DMOL föddes i Spanien men är ursprungligen från Västafrika och är för närvarande baserad i Storbritannien. Han har varit aktivt involverad i att producera, sjunga och skriva låtar i över 15 år. Han har ett par omfattande samarbeten som inkluderar Red One och Universal Music Spain. Trots att han tidvis stått inför många hinder och utmaningar som naturligtvis kan bli en del i processen som artist, lät han inte sig påverkas och fortsatte med att fokusera på att uppnå sin största dröm om att bli en superstjärna!

“Gold Digger” är en Afro-pop låt som i det här fallet handlar om kvinnor, speciellt de som enligt artisten går under namnet “Goldigger”. Låten påpekar att kvinnorna engagerar sig med olika män i syfte att få någonting tillbaka, utan att veta att männen dom inriktar sig på själva verket är vana vid den livsstilen. Å andra sidan talar texten om att kärleken är blind, oavsett hur illa en person beter sig, det något kring henne som gör henne oemotståndlig mot den som blir förälskad. Dessa och många andra didaktiska meddelanden är inslagna i den här låten, vilket gör det till en låttext man “måste lyssna på”. Låten som utlovas bli hitlåt enligt artisten själv, finns nu tillgänglig på alla större streaming plattformer. Go for it, luta dig tillbaka, lyssna och njut!

Goldigger – Manny XO

/Africanent.se
 

ANNONS