Följ: Sonja Andersson Couture

Förra året träffade Africanent.se designern Sonja Andersson som är verksam i Järfälla kommun, ursprungligen från Angola. Hon var då en designer med ambitioner att slå sig in på Couture marknaden i Sverige men även internationellt. När hon kom tillbaka från att ha visat sin kollektion på en mode mässa i Portugal hoppade hon direkt in i ateljén för att utveckla sin couture kollektion för 2018.

Temat och inspirationen för färgerna är “Svensk vinter”. Designern berättar att hon har valt att inspirera sig av vårt klimat. De mörka färger som grått och svart står för det tidiga skedet av årstiden som sedan lyses upp med den vita snön.

– I kollektion jobbar jag mycket med struktur och raka linjer, samtidigt försöker jag behålla en elegans och enkelhet i varje plagg som är Sonja Andersson design DNA. Materialet som används är bomull och polyester.

Couture klänningarna beställs vid överenskommelse på mail: sonjandersson@gmail.com

Instagram: @sonjaandersson

Om du vill läsa vår  artikel om Sonja Andersson, klicka in här: https://africanent.se/sonja-andersson-haute-couture-designern-med-hoga-ambitioner/

Foto: Sonja Andersson Couture

/Africanent.se

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here