ANNONS

Lördagen den 15 juni intar Trevor Noah Hovet i Stockholm. Världens mest berömda ståuppkomiker och programledare, kommer till Sverige i samband med sin världsturné ”Off The Record Tour”. Det blir komikerns andra Sverigebesök.

Sydafrikanske komikern Trevor Noah är ett komiskt geni som blandar humor med insiktsfulla kommentarer. Från sina dagar som ståuppkomiker till att vara värd för ”The Daily Show” fängslar Noah publiken med en bitande humor som är precis rätt mängd samhällskritisk för att få publiken att ligga dubbelvikta av skratt och ha något att prata om i flera månader.

Under 7 år har Trevor Noah varit programledare för USA:s populära låtsas nyhetsprogram The Daily show. I oktober 2022 meddelade Trevor att han lämnar programmet efter 7 år. Det väckte starka reaktioner på sociala medier. Programledaren och berömda komikern är känd över hela världen för hans insiktsfulla och autentiska uppfattning om politik och aktuella händelser.

Trevor Noah “Off The Record Tour” 15 juni. Biljetter är släppta.

Läs även: Trevor Noah släpper ny stand-up show!

/Africanent.se

ANNONS