Aida Lae släpper ny musik

Aida Lae
ANNONS

Aida Lae avslutade 2023 med att gästa UK rapparen Ghetts på Way Out West i Göteborg. Nu inleder hon 2024 som en av de nominerade i kategorin “Soul/R’&B på Manifestgalan, och med sin tredje och sista singel som leder upp till hennes efterlängtade EP:n, ‘XO EGO‘.

Projektet är skrivet ur hennes egos perspektiv och ‘Miss You On My Own‘ är inget undantag. I låten beskriver Lae sina sanna känslor från ett sårat ego, när man fortfarande är kär och saknar någon men hellre skulle vara med vem som helst än ensam.

Låten är producerad av Pure, som även är grundare av konceptet R&Brunch som idag hålls i både Soho House i Stockholm och LA. Aidas mjuka stämmor tillsammans med element från klassisk old school-R&B skapar en atmosfärisk och nästan svävande känsla, likt den känsla man kan känna med ett brutet hjärta.

Låten ‘Miss You On My Own‘ släpps den 25 januari.

/Africanent.se

ANNONS