ANNONS

Med innovation, genreöverskridande musik och kreativitet har Jason Derulo etablerat sig som en av de mest dynamiska krafterna på den globala popscenen. Sedan starten av sin solokarriär har han genererat över 18 miljarder streams och byggt upp en enorm fanskara världen över. Nu ger han sig ut på turnén NU KING TOUR och den 22 februari intar Jason Derulo Annexet i Stockholm!

Sedan sitt genombrott med den femfaldigt RIAA-platina-certifierade singeln ”Whatcha Say” har den prisbelönta sångaren och låtskrivaren sålt mer än 240 miljoner singlar världen över och uppnått 15 platina-singlar.

Derulo har levererat en rad megahits sedan hans solokarriär tog fart. Bland de nyare släppen hittar vi oemotståndliga ”Acapulco”, den RIAA-platina-certifierade ”Take You Dancing” och listettan ”Savage Love (Laxed – Siren Beat)” han gjort tillsammans med Jawsh 685. Den sistnämnda låten, tillsammans med den officella BTS-remixen, blev en ostoppbar internationell sensation när den släpptes 2020 och toppade Billboards Hot 100 samt flera listor i ytterligare 16 länder runt om i världen. Just nu arbetar Jason Derulo dessutom med sitt mycket efterlängtade femte album, som blir hans första på åtta år.

I samband med NU KING TOUR den 22 februari 2024 intar Jason Derulo Annexet i Stockholm!

För mer evenemang och nöjen besök eventguiden

/Africanent.se

ANNONS