ANNONS

Klubben What’s Good! på Neferetiti i Göteborg lockar hundratals besökare varje fredag. Klubben besöks av internationella artister, Sveriges och Europas Dj:s som spelar det absolut bästa inom afrourban musik. Nu intar nattklubben Nefertiti på lördagar. Mer internationella liveartister och DJ:s utlovas. Nytt för i år är även en ny boknings-manager DJ BR3W som vanligtvis är klubbens resident DJ.

What’s Good! är navet för afrobeats- och urban musik. I sommras besökte nigerianska afrobeats sjärnorna Wizkid och Omah Lay klubben i samband Way Out West festival. Förra årets bokades Juls, Kojo Funds och Stylo G.

Nu på lördag är det premiär för “What’s Good Saturdays!” Kvällens lineup: DJ Kwamzy från UK, DJ Elemina Karlsson från Göteborg, resident DJ BR3W och dancehallrottnigen Henessy Blackout från Blackout crew.

Flyer: What’s Good Saturday’s!

/Africanent.se

ANNONS