Way Out West Festival – Ayra Starr en naturkraft på scen

ANNONS

Nigerianska afropopartisten Ayra Starr spelade på Linné scenen på Way Out West Festival. Den efterlängtade spelningen med Ayra Starr är över förväntan. Sångerskan är inte bara en naturkraft på scen, hon är även en vokalist.

Ayra kommer blygsamt in på scen och presenterar sig själv. Energin vänder snabbt när publiken ger henne kärlek. Hon är redo att visa vem hon är. En generös artist med en genuin vilja att skapa ett band med publiken.

Efter stund på scen kommer den raspiga signaturrösten fram. Rösten som gett henne en global karriär på väldigt kort tid. 2021 släpptes debutalbumet 19 & Dangerous. Sedan dess har det gått i en raketfarts. Hon startar med en balad och piskar upp stämningen med “Sability” och “Bloody Samaritan”. Hon rör sig fram och tillbaka med självförtroende.

När det kommer till scennärvaron har hon en bit att gå. Men det är bara en liten bit. Hon är redan påväg mot ett långt förhållande med hängivna fans som sjunger vartenda ord i hennes låtar. Ayra tar oss igenom dem mest virala låtarna som “Rush” och “Fashion killa”. Publiken jublar och dansar.

Hon är och kommer att vara Nigerias största musikexport. Gen-Z framtidshopp, inte minst de unga tjejernas hopp på den afrikanska kontinenten under en lång tid framöver. I en mansdominerad bransch är hon vad afrikanska kontinenten och världen behöver.

/Africanent.se

ANNONS