Luks, Wanzz och Digi släpper ny musik!

Mr Kinghasa, Wanzz, Migi
ANNONS

Luks eller Mr Kingshasa som han kallar sig på sociala medier har släppt sin andra låt, “Momi Na Nga” som betyder min tjej på lingala. Detta gör han tillsammans med sin producent Wanzz och artisten Digi.

Artisten Luks är baserad i Stockholm. Han har släppt låten ”10A”, ”Kom närmare” och hans senaste singel som släpptes tidigare i år, ”Kan inte med mig” som blivit viral. Luks har rötter i den Demokratiska Republiken Kongo. Han hämtar inspiration från afropop musiken rättare sagt “afro-ndombolo”. Ndombolo är en dans och musikgenre som härstammar från Kongo.

Med inspiration från Magic Systems kända låt ”Premier Gaou” har de nu tagit fram låten, ”Momi Na Nga”. Luks blandar både svenska och lingala medan Digi sjunger hela sin vers på lingala. Luks musik kommer från en plats av glädje, dans och gemenskap. Något han vill dela med sig av till sin publik.

/Africanent.se

ANNONS