ANNONS

Sunday Dreams är tillbaka! Den etablerade klubben som erbjuder dj:lineups och liveartister har nypremiär den 26 juni på Fållan i Stockholm. Först ut är Yxng Bane, en brittisk rappare och låtskrivare från Custom House i Östra London.

“Gott folk, det känns som att det gått en evighet sedan Sunday Dreams stängde portarna på Kvarteret hösten 2019, nu kan vi äntligen meddela att vi är tillbaka. I stor stil dessutom, med (än så länge) två artister som kommer att förgylla Stockholmssommaren.Först ut är britten Yxng Bane som intar Fållans scen den 26:e juni. Bane hör till de största från andra halvan av 10-talets brittiska artister som blandar hiphop, afrobeats, drill och dancehall. Med låtar som ”Shapoe Of You (Remix)”, ”Rihanna”, ”Vroom” och många fler har han krattat in miljoner streams och vält otaliga dansgolv de senaste 7 åren. Nu firar vi Sunday Dreams återkomst med att bjuda in honom att uppträda i egen hög person.”, skriver arrangören Nuh Linga Sweden på Instagram.

Sunday Dreams har nypremiär den 26 juni på Fållan i Stockholm.

/Africcanent.se

ANNONS