Stockholmsbaserade artisten Mary N’Diaye är tillbaka med ny musik. I fredags släppte hon sin första “mabalax” låt “Mirror on the wall” som gästas av Clayton Hamilton.

Mary N’Diaye är en afro-pop artist med rötter i Gambia och Senegal. 2010 släppte N’diaye singeln Dumb Dumb och 2012 deltog hon i programmet The Voice Sverige. 2012 kom även hennes singel Big Dreamer. Mary N’diaye har tidigare varit förband åt världsartisten Akon.

N’diaye tävlade i Melodifestivalen 2013 med bidraget “Gosa”. “Gosa” slutade på en femteplats i första deltävlingen den 2 februari 2013 från Telenor Arena i Karlskrona och blev därmed utslagen ur tävlingen. Därefter har hon släppt ett par låtar och är i dagsläget aktiv som sångerska i musikkollektivet Blacknuss.

www.youtube.com

Artist: Mary N’Diaye & Clayton Hamilton

Låt: Mirror on the Wall (Fitnaal gi bàrina) – Mary N’Diaye & Clayton Hamilton

Genre: Afro-pop

Land: Sverige/Gambia

/Africanent.se