FESTIVAL! Hoop Dreams festival (GÖTEBORG)

  Hoop Dreams/Nefertiti nattklubb
  ANNONS

  Date/Time
  Date(s) - 10/05/2024
  All Day

  Location
  Nefertiti I Göteborg

  Categories


  Den 10:e maj bjuder nattklubben Nefertiti i Göteborg in till Hoop Dreams Festival, en sprakande efterfest till helgens Basket Festival. Denna helg fylls Nefertiti med musik, basket och gemenskap.

  På fredagen står Malik Dalasi, den karismatiska hiphopartisten från Stockholm, på scenen. Malik, känd för sin djupa röst och starka närvaro, levererar texter om ambition och framgång med ett mörkt och intensivt sound. Hans senaste singel ”RTAS” har blivit ett bevis på hans musikaliska mognad och internationella influenser.

  Debuterande artisten Lekaye, kunde inte fått en starkare öppning på sin karriär än att få debutera med en av landets största artister Yasin. Hennes sound doftar Afrobeats, Soul och Trap, men står fast rotad i svensk hiphop. Nu gör hon sin debut med en silkeslen, dansant klubblåt. På hennes kommande låtar har hon jobbat med jämngamla producentteamet Henry & Bara som även de gjort vågor i Stockholms nya hiphop och klubbscen.

  Hela helgen ackompanjeras av All Star DJs som Dj Shewit, Dj Etti, Dj Br3w, Dj Anne. Förutom den fantastiska musiken erbjuds aktiviteter som goodie bag giveaways, visning av basketvideos, och basketspel på plats.

  Mission och Vision: Hoop Dreams är mer än bara en festival; vi strävar efter att inspirera gemenskap genom basket och lyfta människor och miljöer på ett autentiskt och innovativt sätt. Vår vision är att skapa förbindelser och möjligheter som för människor närmare varandra och främjar tillväxt i samhället.

  Dörrarna öppnar kl. 20:00 till 03:00 för en oförglömlig helg fylld med musik, sport och gemenskap. Biljetter är släppta via Tickster.

   

  /Africanent.se

  ANNONS