Den 31 mars släpper R&B sångerskan Cherrie en limited edition kollektion i samarbete med Weekday. Kollektionen består av basplagg och statement plagg i denim och mesh. Plaggen utmärker även Cherries ikoniska stil, en stil som framhäver kurvor, bekvämlighet och funktionalitet.

Weekday är en svensk butikskedja som ingår i H&M-koncernen. Cherrie är en folkkär artist som prisats på både P3 Guld och Grammis, utomlands, hon är även en entreprenör i full expansion. 2021 mitt i en rådande pandemi lanserades Cherrie en eye-liner linje tillsammans med skönhets varumärket Isadora.

“Ni som har hängt med genom åren vet att det har varit en uppförsbacke. Men att få landa hos @weekdayofficial och få skapa en magisk kollektion är en dröm jag inte vaknar ur 🥺 Från att göra en 13-piece kollektion som har en hijab för våra modest fashion queens till att skapa och jobba med detaljerna av våra jeans i ett helt år så att de ska passa alla body types på det bästa sättet. Funkionalitet, bekvämlighet och inkluderande. De vackraste smyckena.

Det här är bland det roligaste jag har fått göra tillsammans med WEEKDAY & min stylist @jberglunds“, skriver Cherrie i ett inlägg på Instagram.

Cherrie x Weekday släpps den 31 mars.

Läs även Cherrie avbryter samarbete med NA-KD fashion

/Africanent.se