ANNONS

I september meddelade Cherrie sina följare att hon skulle släppa en kollektion med svenska klädföretaget NA-KD fashion. En kollektion med plus-size och kurvor i fokus. Cherrie meddelar nu via sin Instagram att hon bestämt sig för att stoppa kollektionen och avsluta samarbetet. Tidigare anställda och praktikanter på modesajten NA-KD har delat med sig av vittnesmål om hur de blivit dåligt behandlade på företaget.

”Jag har ställt in hela samarbetet för att det har kommit ut berättelser från människor som jobbat eller praktiserat i företaget om hur dåligt behandlade de blivit. Det här har gjort mig chockad men framför allt ledsen. Ledsen för att jag snart i ett år jobbat på att ta fram en kollektion med ett företag jag inte kan stå bakom”, säger Cherrie i ett videoinlägg.

Fans och artister stöttar sångerskans beslut via Instagram. Efter kritiken har flera influencers avbrutit sina samarbeten med företaget NA-KD fashion

Trots pandemin har Cherrie haft ett produktivt år som artist genom att släppa 2 låtar och spela in musikvideos, utnämd till ambassadör för sminkföretaget Isadora, samarbetat med Samsung, Telia – En hymn till nätet, Legehuset Rinkeby – Cherries senaste engagemang i D-vitaminfrågan.

/Africanent.se

ANNONS