ANNONS

I samråd med säkerhetsexperter, statsråd, artister och sponsorer har The Recording Academy och kanalen CBS beslutat att flytta årets Grammy Awards. I ett pressmeddelande skriver Recording Aacademy att organisationen, publiken och artisternas hälsa är deras största prioritet. På grund av osäkerheten med Omicron viruset väljer man att flytta fram galan.

The Recording Academy’s pressmeddelande:

After careful consideration and analysis with city and state officials, health and safety experts, the artist community and our many partners, the Recording Academy and CBS have postponed the 64th Annual GRAMMY Awards Show. The health and safety of those in our music community, the live audience, and the hundreds of people who work tirelessly to produce our show remains our top priority. Given the uncertainty surrounding the omicron virus variant, holding the show on January 31st simply contains too many risks. We look forward to celebrating Music’s Biggest Night on a future date, which will be announced soon.” 

Grammy Awards 2022 skulle ha sänts den 31 januari 2022. Wizkid, Angélique Kidjo, Burna Boy, Femi Kuti och svenska R&B sångerskan Snoh Alegra är Grammy nominerade.

Se hela nomineringslistan här!

Grammy Awards 2021 – Burna Boy’s tacktal

Foto: @burnaboyworld/Instagram

/Africanent.se

ANNONS