Under 2021 lanserade Cherrie en eyelinerkollektion tillsammans med svenska sminkvarumärket Isadora. Kollektionen sålde slut vid första släppet. I ett inlägg på Instagram meddelar sångerskan att hennes kollektion nu säljs i hela världen.

Den hyllade R&B sångerskan har trots pandemin varit aktiv med olika samarbeten och musiksläpp. Hon har släppt albumet ”Naag Nol”, medverkat i Så mycket Bättre i TV4 och träffat kärleken. Genom att ta ett klivet som entreprenör har hon utökat sina inkomstkällor och breddat sitt varumärke.

Framgången bakom hennes entreprenörskap är kommunikationen med fansen och medvetna val. 2020 avbröt Cherrie sitt första samarbete med modeföretaget Na-KD efter vittnesmål från praktikanter som blivit dåligt behandlade av företaget under samarbetets gång. Sångerskan stöttades av flera svenska kändisar, bland annat Seinabo Sey och Zara Larsson.

Isadora x Cherrie – Kampanjvideo

Foto: Cherrie/Instagram

/Africanent.se