Den hyllade soul- och R&B-artisten Janice spelar i Stockholm för en oförglömlig julshow vid namn ”A Soulful Christmas with Janice” på Södra Teatern. Under en kväll kommer den tidigare Tensta Gospel Choir-sångerskan tillsammans med sitt band tolka både klassiker och personliga favoriter i ren soul-anda.

Janice har de senaste åren tagit musikverige med storm och har uppmärksammats av både svenska och internationella tastemakers. Hon fortsätter att bevisa sin talang på den senaste EP:n Feelings Unresolved där man får ta del av hennes mäktiga röst i renodlade R&B-låtar och ballader om kärlek och avgrundsdjup sorg.

Den 18 december tar Janice och hennes band med sig julstämningen till Södra Teatern i Stockholm: ”Det blir en varm, lidelsefull och innerlig kväll där julens ljus kommer skina genom ett prisma av Soul, Gospel och Rythm & Blues. Med tolkningar av klassiker och personliga favoriter kommer jag tillsammans med mitt band ta med er på en musikalisk julresa.”, säger Janice.

Se Janice nysläppta musikvideo – “Magic”.

Läs även “Janice blir Adidas ambassadör

/Africanent.se