ANNONS

I skuggan av restaurangbranschen och de stora livsmedelsföretagen finns afrosvenska livsmedelsbutiker. Hur hanterar företagen Coronakrisen? För att ta reda på det besök din afrosvenska livsmedelsbutik, kolla läget, stötta butiken genom att handla. Fördelen med de flesta afrosvenska matbutikerna är att det är relativt små ytor och i regel är det inte många som vistas i butikerna samtidigt. Man handlar oftast specifika produkter med lång hållbarhet. Förrutom frukt och grönt såklart. Africanent.se listar några av Stockholms afrosvenska livsmedelsbutiker och livsmedelsbutiken Taj Mahal som har ett utbud från den afrikanska kontinenten.

Söderort

Lord Afrique – Bandhagen

Facebook: Lord Afrique AB

Öppetider: Kl 10-19

Prepah Afro-Caribbean Store – Rågsved

Instagram: Prepah Afro-Caribbean Store

Öppetider: Kl. 10-19.30

Västerort

Kilimanjaro – Vällingby Centrum

Hemsida: Vällingbycentrum.se/butiker/kilimanjaro

Öppetider

Vardagar: 10.00 – 20.00
Lördagar: 10.00 – 18.00
Söndagar: 11.00 – 18.00

Innerstan

Taj Mahal Livs– T-Centralen

Mataffär: Taj Mahal, Kammakargatan 40

Öppetider

Vardagar Kl. 10-19

/Africanent.se

ANNONS