Torsdagen den 6 februari gick årets Grammisgala av stapeln. Den gröna mattan var full av snygga outfits. 80-tal inspirerat, chunky sneakers och “Hammertime” byxor och 90-tal med genomskinlig mesh och fisknät. Men även klassisk glam med strass och couture. På “röda mattan” fotades vinnare, prisutdelare och alla involverade i galan – se alla bilder här.

Foto Patriksson PR – Grammis 2020

Grammis är Sveriges äldsta och bredaste musikpris som delas ut i ett tjugotal kategorier. Grammis syfte är att uppmärksamma och premiera artister, musiker, producenter och kreatörer som åstadkommit intressanta produktioner inom olika områden av musik under året. Grammis ska verka som en symbol för bred och artistisk ambitiös svensk musikproduktion, och stimulera kvalitet, kreativitet och bredd inom svenskt musikliv.

Grammis är Sveriges viktigaste musikpris och arrangeras sedan 1969 av Ifpi Sverige – musikbolagens intresseorganisation.

Foto Patriksson PR – Grammis 2020

/Africanent.se