ANNONS

Afro-pop drottningen Tiwa Savage tog hem kategorin “Best African Act 2018” på MTV EMA i Bilbao, Portugal i söndags.
Tiwa Savage blir historisk genom att bli den första nigerianska kvinnliga artisten att vinna priset “Best African Act” på MTV Europe Music Awards (MTV EMAs). I ett Instagram inlägg tillägnar hon priset till alla afrikanska kvinnor och unga tjejer därute som drömmer stort.

Wizkid var en av dem nigerianska artistkollegorna som var snabba att gratulera sångerskans framgång. Nominerade i samma kategori: Davido – Nigeria, Fally Ipupa – Kongo DRC, Shekinah – South Africa, Distruction Boys – South Africa, Nyanshinsky – Kenya

 

View this post on Instagram

 

Still can’t get used to this but oh well part of the job description ?

A post shared by Tiwa Savage (@tiwasavage) on

/Africanent.se

ANNONS