ANNONS
Wednesday Workout med Dixon & Schwartz!
George ”Gee” Dixon är en artist uppvuxen i Södra Stockholm som förutom artisteriet även är utbildad personlig tränare. Tillsammans med sin kollega Stephanie Schwartz skapar man nu konceptet Wednesday Workout med Dixon & Schwartz.
Det nya konceptet kommer att erbjuda gruppträningar som hålls i Adidas Creator Studio i Stockholm. Träningen kommer att hållas av Gee Dixon och Stephanie Schwartz, till varje träningspass kommer man även att ha med sig en DJ som spelar live för att anpassa musiken efter träningen. Varje vecka kommer att ha en ny DJ som presenteras några dagar innan.

”Träning och musik går hand i hand, vi ville göra träningen roligare genom att låta en DJ sätta tempot på träningspasset” säger Gee Dixon.
Första passet kommer att hållas 28 november och det kommer att hålla två träningspass med totalt 10 platser/pass som erbjuds. Träningen är öppen för alla över 18 år.
Foto: Dixon & Swartz för Adidas creator studio
/Africanent.se
ANNONS