Följ @zelamfessahaje

För dig som inte känner till Selam kan vi berätta att hon bland annat har stylat artister som Tove Styrke, Seinabo Sey, Sabina DDumba, Gina Dirawi (Idol 2017) med flera.

Selam har tidigare jobbat med reklamfilm, men senaste året nischat in sig på artister, artister som vågar ta ut svängarna. Hennes avant-garde stil kombinerat med coola vintage fynd gör att stylisten har utmärkt sig i ett land där minimalism och mörka färger brukar vara förstahandsvalet. Hennes modiga stil är helt rätt i en tid då vi vill synas och sticka ut från mängden i sociala medier landskapet, speciellt om du är artist. Igår visade Selam sin första kollektion på Stockholm Fashion week 2018. En färgsprakande visning med signatur plagg och kända ansikten.

Läs skönhetsbloggaren Kakan Hermanssons recension och se mer bilder här!

Kolla in visningen här, klipp från hårstylisten @sainchune Instagram

Bakgrundsfoto: Selam Fessahaje Instagram

/Africanent.se

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here