Mixed Grill gör hållbara barnkläder, accessoarer och kaftaner producerade i Gambia. Men när det kommer till deras baddräkter och UV-tröjor fick designern Joanna Lemnelius välja kinesisk produktion. “Dom är tillverkade i Kina? Det blev så den här gången. Vi har försökt ett bra tag att få till produktionen i Gambia men det har inte riktigt fungerat. Jag har varit ganska ledsen över det. Men men det blir inte alltid som man tänkt sig. Vi kämpar på och vill bara bra grejer jag lovar ❤ vi tror fortfarande på tramsparens.?” skriver designern Joanna Lemnelius på sin Instagram.

Varumärken har växt fram i snabb takt, från enstaka plagg med print för barn, badräkter och kaftaner till vuxna under namnet “We are sunday beach by Mixed Grill Banjull”. Varumärket vill vara transparent, via Instagram delar designern med sig av sina utmaningar med expansionen av varumärket som inte är en enkel resa.

Kvalité och hållbarhet blir alltid utmaningen i det långa loppet. Därför är det bra att kunden blir upplyst om vilka utmaningar man står inför från början. För dig som efterlyser färg och form är Mixed Grill Banjuls baddräkter och UV tröjor något att frossa i!

I den här artikeln förekommer annonslänkar till återförsäljaren.

Baddräkt från Mixed Grill Banjul – Swimsuit papaya orange, läs mer och köp här!

Baddräkt från Mixed Grill Banjul – Swim suit big dot, läs mer och köp här!

Baddräkt från Mixed Grill Banjul – UV – sweater stripe swim, läs mer och köp här!

Mixed Grill Banjull, UV- dräkt big dot, läs mer och köp här!

Foto: Mixed Grill Banjul

/Africanent.se

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here