ANNONS
Tvillingsystrarna Rosy och Magaly Mafuta från Syndbyberg i Stockholm, går under artistnamnet ”Twin Doves”. Tillsammans har de sjungit sedan de var tre år gamla och utvecklat sin sång i kör.
Africanent.se har följt TWIN DOVES snabba framfart genom olika framträdanden runt om i landet. Världens barn gala på SVT, Eurovision village, Emergenza festival på Nalen, Kulturfestivalen – We are Stockholm för att bara nämna några av de evenemang där tjejerna framfört egna låtar och uppträtt som publikuppvärmare.
I dagsläget skriver Twin Doves sina egna låtar, tillsammans står de bakom musikproduktion och image. Förutom afropop genren kan man höra att deras musik har starka influenser från deras ursprung Kongo. Målet för artistduon – Sprida optimism och glädje!
Det finns en del kvar att jobba med men tjejerna är på god väg och är definitivt musikduon att hålla utkik efter i framtiden!
Snabbfakta om med Twin Doves
Musikinspiration: Mormor har varit den som inspirerade oss med musiken. Redan vid tre års åldern började vi sjunga i kör. Artisten Brandy är vår idol.
Favorit hak/ställe i Stockholm: Berns och Medis
Dansgolv: Garbo
Film:
Rosy
– Titanic
Magaly
– En prince i New york
Resa: Spanien och Madrid
Senaste uppträdandet: SVT – Världens barn galan
Drömmar: Vi drömmer om att bli stora etablerade artister.
– Who Run the world? Twin Doves!!
Besvikelse: “No one is perfekt, we try to do our best.”
Insikt: Vi försöker alltid att vara positiva vad som än händer!
Googling: Brandy’s nya outfit
Senaste sms:et Till morsan
Motivation: Mamma är den som motiverar oss mest.
Vem följer ni på Instagram: alla kändisar, våra idoler, inspirationer mm.
Om debutsingeln: Dancer avec Joie
Singeln framförs på franska som är det officiella språket (nationellt språk: lingala, kikongo, swahili och tshiluba) i Demokratiska republiken Kongo ofta kallat Kongo-Kinshasa. “Dancer avec Joie” betyder dansa med glädje, låten handlar om kärlek och fred, förebilder, att det är viktigt att utbilda sig och att leva fullt ut.

Africanent.se

ANNONS