Afro-house sångerskan Niniola från Lagos i Nigeria har släppt det förväntade albumet “This Is Me”! Albumet hyllas redan i sociala medier från större delen av hennes artist kollegor i afrobeats/afropop genren – Yemi Alade, Falz the Bad guy och många fler.

Niniolas framgångssaga påbörjades efter den 6e upplagan av Project Fame Africa som kan jämföras med Sveriges underhållnings program Idol på TV4, där hon slutade på 3e plats. 2014 droppade Niniolas första singel “Ibadi”, efter det följde “JIGI JIGI” och “Maradona”. Artisten har experimenterat sig fram, men visar med “This is me ” att hon hittat sin identitet som artist. Låtarna är up-tempo och vi ser fram emot att dansa in det nya året med låten “Sicker”!

Följ: @officialniniola

Lyssna till albumet: Spotify

www.officialniniola.com

Senaste hitten – SICKER

MARADONA

JIGI JIGI

/Africanent.se

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here