Slim Prince och DJ JIM släpper ny musik!

ANNONS

Göteborgsbaserade afrobeatsartisten Slim Prince släpper musik med DJ JIM. Låten “All of me” är en reagge inspirerad afrobeats låt som handlar om ett passionerat möte som kan leda till kärlek, om båda vill.

Slim Prince är sångare, låtskrivare och producent. Har kommit med en rad singlar bland annat “1 billion” och “Fire dancer”, samma år släppte han debutalbumet “Dorcas”. Senaste releasen heter “Smooth criminal”. I år väntas han släppa en EP med Aurelia Dey.

DJ JIM började sin karriär vid 21 års ålder. Han har på mycket kort tid blivit en etablerad urban DJ:s i Skandinavien. JIM har spelat otaliga uppsättningar över hela USA och Europa, på nattklubbar, konserter och populära festivaler. Hans uppsättningar är främst inriktade på afrobeat- och dancehall-genren men han är också välkänd för sin blandning av genren Hiphop och RnB. Han har turnerat med artister som Fuse ODG och J. Martins, samt varit support akt för Snoop Dogg, Davido, Magic System, Mavado, Demarco, Kymani Marley och många fler. Han är vinnare av “Grand Urban DJ Battle”, 2010 och 2011.

Lyssna på “All of me” här!

/Africanent

ANNONS