Ya Levis, Chelsea Muco och Azawi är klara för One love Afrobeats Cruise

ANNONS

Den 12:e upplagan av One Love Afrobeats Cruise går av stapeln den 14-16 juni. Kryssningen är en 40-timmars afro-karibisk partykryssning på Östersjön. Partykryssningen erbjuder ett dansgolv med dom bästa dj:s inom afrobeats, karibiska rytmer och andra urbana beats.

One Love Afrobeats Cruise har de senaste 13 åren vuxit till ett evenemang som lockar internationella artister och besökare från hela Europa. Dadju, 1Da Banton, A-Star, Slim Prince och L.A.X bland annat. Nu står det klart att artisten Ya Levis och Mello-deltagaren Chelsea Muco är klara för kryssningen.

Stockholmsbaserade Chelsea Mucos musik beskrivs som dansant och självsäker med glimten i ögat. 2020 släppte hon låten “Come closer” och Rollin. Två afrobeats låtar som gav henne en tydlig riktning. 4 år senare tävlar hon i Melodifestivalen med låten “Controlla” som streamats 1,3 miljoner gånger.

Ya Levis är en fransk artist med rötter i Demokratiska Republiken Kongo. Låten “Moloko ya l’amour” släpptes 2015. Låten gjorde honom extremt populär bland kvinnor eftersom den beskriver ett perfekt Alla hjärtans dag firande. Efter flera solo släpp och samarbeten under den egna labeln har Ya Levis släppt 2 album “Elmaya love” 2019 och “L’amour change le monde” 2022. Ya Levis har spelat i ett fullsatt Trädgår’n i Göteborg och Colosseum i Stockholm.

Priscilla Zawedde mer känd under sitt artistnamn Azawi är en ugandisk sångerska, låtskrivare och dansare. Hennes musikaliska genre är afrobeats på både Luganda och engelska. Hon blev den första kvinnliga ugandiska artisten att hamna på Time square och Los Angeles Billboard efter Eddy Kenzo och Bobi Wine.

Båten Baltic Queen åker från Värtahamnen i Stockholm den 14 juni, med Tallinn som destination, och är tillbaka i Stockholm den 16 juni. Kryssningsarrangör: UrbanVybez AB, Uppsala Reggae Festival, Nuh Linga Sweden, LV Events & Tallink Silja Line. Biljetterna är släppta.
One love afrobeats cruise #12 Edition
/Africanent.se
 

 

 

ANNONS