Ayra Starr kommer till Stockholm!

ayra starr

För 3 år sedan släppte sångerskan Ayra Starr låten “Away“. En hit som gav henne stjärnstatus och hennes internationella genombrott. Kort därefter släpptes debutalbumet “19 & Dangerous” med virala låtarna “Bloody samaritan” och “Fashion killer“. Just nu pågår Ayra:s 21: World Tour. Den 3 november kommer “Sability” stjärnan till Berns i Stockholm

Ayra Starr, är en beninesisk född nigeriansk sångerska. Hon började en modekarriär vid 16 års ålder med Quove Model Management innan hon bestämde sig för att göra en karriär inom musiken. Med sin naturliga charm och raspiga röst är hon förtrollande på scen.

Förra året bokades hon till “Ladies Love Hip Hop festival” i Stockholm. Till mångas besvikelse dök hon inte upp. Sedan var det dags för “Cyme Fest” i samma stad, där dök hon inte heller upp. Tillslut kom Ayra Starr med sitt entourage till Way Out West festival i Göteborg.

Den 3 november kommer hon till Berns i Stockholm. Biljetter är släppta.

För mer evenemang och nöjen, besök eventguiden

/Africanent