ANNONS

Stockholmsbaserade Felix Magambas passion för musiken började med gospeln. Musiken spelades i Felix barndomshem. Efter gospeln blev Michael Jackson, Burna Boy, Tayc, Wizkid och Drake stora förebilder. Som tonåring gjorde han även Labyrint och Medina covers.

Felix har rötter i den Demokratiska republiken Kongo, han är utbildad inom psykologi & HR. Musikaliteten har han fått av sin pappa som är låtskrivare, men framfört allt en skicklig gitarrist. Idag har han hittat sig själv som artist. Han är låtskrivare och 100% involverad i alla kreativa processer. Exekutiv producent och medgrundare till independent labeln ”Good Waves Only” som är mottot i hans musik. En motpol enligt honom till Sveriges urbana scen som kan vara destruktiv och mörk.

Soundet är en blandning av afropop, R&B-fusion och rap. Han planerar att släppa låtar på olika språk: franska, svenska och engelska. Senaste musiksläppetet heter “On the floor“. Han är aktuell med låten “Palats“.

Lyssna på Palats” här!

www.youtube.com

/Africanent.se

ANNONS