ANNONS

Jamaikanska artisten Popcaan kommer till Berns i samband med Great is He Tour. Han är en utav dem största artisterna i sin genre. Den 18 maj kommer han till Berns i Stockholm.

2008 gick Popcaan med i Vybz Kartels Gaza Music Empire. 2010 släppte han sin internationella genombrottshit “Clarks” med Kartel, en hyllning till det populära skomärket. Efter ett par samarbeten med olika skivbolag signades Popcaan till Drakes OVO Sound och Warner Records. Hans internationella låtar inkluderar “Only Man She Want”, “Everything Nice”, “Ova Dweet”, “El Chapo” och “Family”. Han har samarbetat med ett flertal artister, bland annat: Drake, Jamie xxPusha TGiggsMatomaWaleGorillaz, Davido och Burna Boy.

Live Nation arrangerar konserten den 18 maj på Berns i Stockholm.

Se evenemanget här

/Africanent.se

ANNONS