Festival: Afro Nation kommer till Miami!

Afro Nation, världens största beach festival kommer till Miami. Den amerikanska upplagan av Afro Nation äger rum i den stora arenan LoanDepot Park den 27 och 28 maj 2023. I vanlig ordning väntas en line-up med världens största afrobeats stjärnor. Wizkid, Asake, Burna Boy, Gyiakie och Focalistic bland annat.

LoanDepot Park är en arena med utfällbart tak i Miami, Florida. Det är hemmaplan för Miamis baseball team – Maiami Marlins. I linje med “Afro Nation Puerto Rico” samlar festivalen de bästa artisterna inom afrobeats, hiphop, R&B, dancehall, bashment och reggaeton. Ett program i världsklass med liveframträdanden och DJ-set under två dagarna.

Afro Nation är en årlig tredagars musikfestival producerad av Live Nation, Event Horizon, Smade Entertainment och Memories of Tomorrow. Festivalen grundades av Obi Asika, och Smade, i samarbete med BBC 1 Xtra, 2013. Festivalen har ägt rum i Ghana, Portugal och Puerto Rico.

Afro Nation Miami 27-28 maj 2023.

Line-up:

Dag 1 Huvudakt BURNA BOY

Dag 2 Huvudakt WIZKID

REMA – ASAKE

BEENIE MAN – DADJU – CKAY – FRANGLISH BNXN – BLACK

SHERIF – NELSON FREITAS

GYAKIE – NISSI

PIANO PEOPLE STAGE:

MAJOR LEAGUE DJZ – UNCLE WAFFLES

FOCALISTIC

MUSA KEYS – VIGRO DEEP – TXC

/Africanent.se