ANNONS

Nu är det inte långt kvar till “Black Phanter: Wakanda Forever” Sveriepremiär. Den 9 november visas filmen på samtliga biografer i Sverige.

Queen Ramonda, Shuri, M’Baku, Okoye och deras specialstyrka med kvinnliga krigare, gör allt för att skydda sin nation från angripande världsmakter efter Kung T’Challas död. Wakandas invånare försöker gå vidare och tar hjälp av War Dog Nakia och Everett Ross, för att hitta en ny väg för kungariket Wakanda. Vi möter också Namor, kungen av en dold undervattensnation.

Denna gång kommer vi se filmen utan den banbrytande huvudkaraktären T’Challa som spelades av Chadwick Boseman. Under 2020 gick skådespelaren gick bort i tjocktarmscancer. Han kämpade med sjukdomen i det tysta sedan 2016.

I rollerna ser vi Lupita Nyong’oAngela BasettLetitia WrightDanai GuriraTenoch HuertaMartin Freeman. Regi Ryan Coogler.

Se trailern här!

/Africanent.se

ANNONS