Den 8 juli kommer sydafrikanske dj Black Coffee till Berns i Stockholm! Den GRAMMY-nominerade superstjärnan kommer att göra sin största show i Sverige hittills.

Black Coffee är definitivt en av de största artisterna i världen och han fortsätter att dominera dansmusik världen över. Han har spelat på de största festivalerna och klubbscenerna i världen. Han har sålt ut turnéer och samarbetat med världsartister som t.ex. Diplo, Drake, Pharrell Williams etc och gör sin residensklubb på Hï Ibiza Theatre. Förra året släppte han sitt sjunde studioalbum, SUBCONSCIOUSLY, för vilket han senare vann en Grammis i kategorin Dance/Electronic album. Nu ska Stockholm äntligen för första gången någonsin få uppleva när Black Coffee levererar sitt afropolitanska hus i en stor lokal.

Biljetter släpps måndagen den 9 maj kl 09:00.

www.youtube.com

Besök eventguiden på Africanen.se

/Africanent.se