ANNONS

Mellan den 28 april och 1 maj 2022 är musik/-och skidfestivalen Åre Sessions tillbaka igen!  Inte nog med att restriktionerna upphävts så kan det även konstateras att Åre Sessions blir den första riktiga musikfestivalen att äga rum sedan pandemin slog till i Sverige.

Hittills har Åre Sessions släppt svenska storfavoriter och internationella succéer: Thåström, Miriam Bryant, The Hellacopters, Mona Masrour, BENEE (NZ) och TSHA (UK). Listan av släppta artister har fyllts på med fyra av de mest intressanta svenska artisterna just nu inom hiphop-genren: hiphop-sensationen A36, hiphop-pionjären Broder John, indiefavoriten Nicole Sabouné och den internationellt kända DJ Seinfeld. Fler namn tillkommer.

Med det succéartade upplägget att besökarna får en festivalbiljett på köpet av liftkortet, har man under sina tidigare upplagor lockat runt 10 000 besökare varje år. Med fokus på att boka den nordiska musikscenens främsta namn har Åre Sessions lyckats bli ett hett namn i musiksverige under de få år som festivalen har varit aktiv.

Åre Sessions pågår mellan 28 april-1 maj 2022.

/Africanent.se

ANNONS