Amazon Prime: Alexander Karim spelar draken i “The Wheel Of Time”

Foto Alexander Karim/ Fotograf Marica Rosengård
ANNONS

I finalavsnittet av den påkostade satsningen av “The Wheel Of Time” på streamingtjänsten Amazon Prime spelar skådespelaren Alexander Karim draken. Draken är en viktig roll i filmen som är en adaption av Robert Jordans “Sagan om Drakens återkomst”- böcker. Första säsongen består av 8 avsnitt som handlar om Moiraine, en medlem i den helkvinnliga magikerordern Aes Sedai, som en dag anländer till den lilla staden Two Rivers.

Amazon Prime har redan börjat arbeta på en andra säsong av fantasy tv-serien.

Under 2021 har Alexander Karim, känd från Viaplay-serien Advokaten, släppt filmen Glaciär där han själv är huvudrollsinnehavare med det egna produktionsbolaget Bad Flamingo, gjort barnboksdebut med boken “Modigast i världen” som fått internationellt radiopris, medverkat i Viaplay-serien The Box och avslutat inspelningen av kommande filmen “The Swarm“.

Alexander Karim som draken i “The wheel Of Time” Foto Moviezine

Se The Wheel Of Time trailern här!

Africanent.se

ANNONS