ELLE-galan som arrangeras av Aller media är mode-Sveriges absoluta höjdpunkt. Under den årligen återkommande galan hyllas modebranschen och medieintresset brukar som regel vara mycket stort. Efter en tuff process utsågs till sist Lili Assefas byrå till vinnare.

– Vi fick in fyra mycket bra och genomarbetade presentationer och det var mycket jämnt, säger Cia Jansson chefredaktör på ELLE. Men Lili Assefa imponerade ändå mest. Inte minst det moderna sätt med vilken hon valt att driva sitt företag ingav förtroende och vi ser verkligen fram mot att inleda ett samarbete.

Aller media vill inte uppge det ekonomiska värde som uppdraget motsvarar.

– Vi vill tacka MBAB för det framgångsrika PR-arbete runt Ellegalan som de utfört, säger Cia Jansson. Ibland kommer ett samarbete till en punkt där det är nödvändigt att utmana och tänka nytt. Med Assefa som PR-partner tror vi att Ellegalan har möjligheterna att nå en ny nivå.
Foto Lili Assefa/Assefa Communications

/Africanent.se