“Vinterviken” är en roman av Mats Whals, filmversionen spelades först 1993 med skådespelaren David Tainton och Lina Englund i huvudrollerna. Nu har filmen plockats upp av Netflix och filmatiserats för en ny generation unga romantiker.

Två världar som möts. En himlastormande kärlek. Vinterviken baseras på Mats Wahls roman med samma namn och streamar på Netflix 8 september. I rollerna ser vi bland andra Elsa Öhrn, Mustapha Aarab, Magnus Krepper, MelodifestivalvinnarenLoreen, Marika Lagercrantz, Albin Grenholm, Jonay Pineda Skallak och Elsa Bergström Terent.

Elisabeth och John-John bor i samma stad men lever vitt skilda liv. Kan en passionerad förälskelse överbrygga klasskillnader och kulturella barriärer?

Se trailern här!


I rollistan ser vi även koreografen och dansaren Ambra Andela Ugorji hon spelar “Dunya”.

/Africanent.se