ANNONS

I en tid då hemmet aldrig varit viktigare, öppnar IKEA dörren och bjuder in till en global festival för ett ännu bättre liv hemma. Under festivalen kommer besökarna kunna följa med till scener hemma hos över 100 personer på fler än 50 marknader. Festivalen är inspirerad av IKEAs vision att skapa en bättre vardag för de många människorna och är gratis och öppen för alla.  

– Syftet med festivalen är att engagera och föra människor världen över samman för att hylla livet hemma. Genom att öppna dörrar till hem över hela världen vill vi skapa nya upplevelser och inspirera till samtal kring hållbara hem, som alla har råd med. Och precis som på andra festivaler kan besökarna förvänta sig en del överraskningar, säger Erika Intiso, VD för IKEA Marketing and Communication AB.   

Under 24 timmar kan festivalbesökarna möta artister som framför personliga konserter från sina hem, delta i DJ relays, besöka och inspireras av över 100 olika hem världen över. Delta i tävlingar och kökssamtal där ämnen som cirkuläritet, luft, lek och rymd diskuteras – eller besöka ett virtuellt hem för att uppleva vårt nya gaming-sortiment.    

För att delta på IKEA Festivalen och ta del av programmet besök festivalsidan ikea.com/festival.   

Festivalen slår upp dörrarna klockan 08.00 på torsdagen den 16 september.   

Masego är en jamaikansk-amerikansk artist. 2016 släppte Masego två EP projekt, “The Pink Polo EP” med Medasin och Loose Thoughts. Han fick sitt stora genombrott i samband med releasen av “FKJ”. 2018 släppte han sitt debutalbum “Lady Lady”.


Virgil Abloh är en ghanansk-amerikansk entreprenör och DJ som har varit konstnärlig ledare för Louis Vuittons herrklädkollektion sedan mars 2018. Abloh är också verkställande direktör för Milan-baserade märket Off-White, ett modehus som han grundade 2012.


IKEA-Festival lineup

Foto: Masego/Youtube

/Africanent.se

ANNONS