På torsdag den 26 augusti går P3 Festival av stapeln för andra året i rad. P3 guidar lyssnarna genom oförglömliga festivalminnen med livemusik från Cherrie, Felicia Takman, Mona Masrour och Greekazo. P3 Festival sänds hela dagen i kanalen med start kl 06.30 samt live i appen Sveriges Radio Play och på webben.

Förra årets inställda festivaler blev startskottet för P3 Festival, en unik heldag tillägnad livemusiken och med en sommar fylld av oförglömliga festivalminnen. Många festivaler uteblir även denna sommar, men P3 Festival är tillbaka – helt utan publik.

P3 Festival direktsänds i kanalen hela torsdagen den 26 augusti med start kl 06.30 i Morgonpasset i P3 samt i appen Sveriges Radio Play och på webben. Livespelningarna publiceras även i sin helhet på P3:s YouTube-kanal.

Foto: Paul Edwards

/Africanent.se