ANNONS

Den 3 juni 2021 är det dags för Grammis 2021, som i år äger rum på Södra teatern i Stockholm anpassad efter Folkhälsomyndighetens Covid-19-rekommendationer. Idag presenteras årets värdpar – Kulturjournalisten Amie Bramme Sey gör en comeback från förra året och får sällskap av komikern Johanna Nordström. Tillsammans med utvalda gäster och live-akter presenterar de vinnarna i Grammis 23 kategorier. Galan sänds klockan 20.00–22.00 den 3 juni i TV4 Play och på Sjuan.

–  Världens mest efterlängtade Grammisgala, ÄNTLIGEN! Det är en stor ära att få uppdraget igen och jag ser så mycket fram emot att göra detta tillsammans med Sveriges enda kvinna – Johanna f*cking Nordström!, säger Amie Bramme Sey.

–  Jag höll på att köra av vägen när jag fick frågan om att leda Grammis. Att dessutom få göra det med Amie är ju HELT SANSLÖST. Har en dröm att få spela triangel på scen någon gång och ska försöka flirta till mig det under kvällen, säger Johanna Nordström.

Johanna Nordström och Amie Bramme Sey.

Amie Bramme Sey är kulturjournalist, programledare och leder den hyllade podcasten ”Raseriet” tillsammans med Fanna Ndow Norrby. Amie startade sin karriär som bland annat radiopratare och programledare för Aftonbladet Morgon och har därefter spelat in dokumentärfilmer för SVT och är en återkommande kolumnist i svenska tidningen Elle. Detta är andra året i rad som Amie leder Grammis. 2019 ledde Amie grammisgalan tillsammans med dansaren och skådespelaren Rennie Miro.

Johanna Nordström är komiker och skådespelare och slog ursprungligen igenom på Twitter, där hon rankades som en av Sveriges mest inflytelserika av den årliga kartläggningen Twittercensus. Efter det har Johanna slagit igenom stort även på Instagram, där hon har upp mot 300 000 följare. Idag driver hon även podcasten ursäkta! tillsammans med Edvin Törnblom, som har vuxit till att bli en av Sveriges mest lyssnade podcasts.

Foto: Rebecka Rynefelt

/Africanent.se

ANNONS