ANNONS

Idag skulle Flavor Boss Kitchen haft foodtruckspremiär vid Riverside Hotel, Ängelhom i Skåne. I ett inlägg på Facebook och Instagram vädjar nu Flavor Boss Kitchens grundare sina följare om hjälp att hitta foodtrucken.

För ett par veckor sedan meddelade Malmöbaserade cateringfirman Flavor Boss Kitchen att de utökar sina tjänster med en foodtruck. Samtidigt kunde man följa måleriarbetet med bilen på sociala medier. I inläggen på sociala medier skriver entreprenören att firman som målat bilen – en Renault Master, inte svarat på samtal och inte levererat bilen på utsatt tid.

Flavor-Boss startade 2016 av Patricia Dianda som en hobbyverksamhet och ett stort matintresse. Patricia öppnade en matlagningsgrupp på Facebook och bjöd sina Facebookvänner på hemlagad mat. FlavorBoss erbjuder catering med en afro-karibisk smakupplevelse för både företag och privata event. Företaget levererar i hela Skåne. 2019 blev Patricia Diwanda finalist i mat- och koncepttävlingsprogrammet Halebop Mataam.

View this post on Instagram

Min bil är försvunnen. Jag orkar inte skriva. Dela gärna ? Kopierar @riversideangelholm meddelande: Har någon av mina FB-vänner eller någon av era vänner sett den här bilen någonstans söder om Linköping idag så vill jag gärna veta det snarast! Vår vän Patricia på @flavorbosstrich skulle ha fått sin nya Food truck levererad till Malmö idag på onsdagseftermiddagen, men den har ännu inte dykt upp… nu är hon orolig att något hänt på vägen eller att hon i värsta fall blivit blåst på hela bilaffären, värd över hundratusen kronor! Dela gärna detta inlägg, särkilt till vänner och bekanta längs E4 söderut från Linköping. Och kanske även bland folk i städer med hamnar som trafikeras av färjor till utlandet? Bilen är en Renault Master med regnr SKT 466.

A post shared by Flavor-Boss Catering & Events (@flavorbosstrich) on

View this post on Instagram

UPPDATERING: Killen jag köpt bilen ifrån har nu efter många timmar utan svar ringt upp mig och säger att bilen ska levereras 5.30 imorgon på Värnhem. – Syns den på vägarna vill jag fortfarande ha återkoppling då jag inte än kan vara säker på att detta stämmer. <3 Tack snälla till alla som ringer och skriver. Orkar och hinner inte svara alla medans jag försöker hålla mig stark och hitta en Plan B om det är så att bilen är “försvunnen” men är så tacksam för era meddelanden, samtal och delningar och hoppas på det bästa att detta rent av var ett “misstag” av säljaren så jag kan fullfölja mitt event imorgon hos Riverside Hotel Ängelholm @mattias frisk med min nya försvunna foodtruck. xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Min bil är försvunnen. Jag orkar inte skriva. Dela gärna ? Kopierar @riversideangelholm meddelande: Har någon av mina FB-vänner eller någon av era vänner sett den här bilen någonstans söder om Linköping idag så vill jag gärna veta det snarast! Vår vän Patricia på @flavorbosstrich skulle ha fått sin nya Food truck levererad till Malmö idag på onsdagseftermiddagen, men den har ännu inte dykt upp… nu är hon orolig att något hänt på vägen eller att hon i värsta fall blivit blåst på hela bilaffären, värd över hundratusen kronor! Dela gärna detta inlägg, särkilt till vänner och bekanta längs E4 söderut från Linköping. Och kanske även bland folk i städer med hamnar som trafikeras av färjor till utlandet? Bilen är en Renault Master med regnr SKT 466.

A post shared by Flavor-Boss Catering & Events (@flavorbosstrich) on

/Africanent.se

ANNONS