ANNONS

Med den nya webbserien Sunday Service Talks vill artisten Aurelia Dey rikta sig mot den afrikanska diasporan. Sunday Talks ska underhålla, upplysa och framhäva hennes svenska och Ghananska arv. Tanken har varit att skapa ett säkert rum tillsammans med kvinnliga vänner där de kan diskutera känslor, tankar och kärleken till sig själva och andra.
– Jag har jobbat med idén i över två år, första inspelningsdatumet var i början av mars, men sedan hände corona. Nu har den äntligen blivit till verklighet. Alla är inbjudna, speciellt alla som är svarta, säger hon.

Aurelia Dey beskriver sig själv som svart feminist och uttrycker sig genom musik, dans och skådespeleri. Hennes låtar och liveshower är en blandning av tung bas, pondusfylld rap, energisk dans och själslig sång. Hon är född och uppvuxen i Mölndal, med föräldrar från Ghana.

Den 14 juni var det premiär för webbserien Sunday Service Talks som släpps på Youtube och i IGTV-format varannan söndag. Med gäster som artisten Nayomi, föreläsaren Salem Yohannes och kulturprofilen Segal Mohammed. Webbserien är en plattform för den afrikanska diasporan.

– Det kommer handla om “Self love” och “Self care”. Om att i relation med sig själv och andra få en upplevelse på ett djupare och spirituellt plan. ​Vi ska helt enkelt utifrån våra egna erfarenheter låta tankar och åsikter tala fritt utan pk-etiketter och prestige. Sunday Service Talks skall skapa ett tryggt rum för att våga tycka och tänka fritt. ​Det kommer vara en lättsam, avslappnad och humoristisk stämning, säger Aurelia Dey.

Lyssna på första avsnittet här!

/Africanent.se

ANNONS