ANNONS

Pa Modou Badjie är inlagd på grund av att kroppen sagt ifrån flera gånger. I sitt inlägg nämner han panikångest. Artisten och entreprenören vill dela med sig av framgångar och motgångar. Med inlägget hoppas han kunna inspirera andra att stanna upp och lyssna på kroppen.

“Panikångestattack??! Jag!!?? Sånt händer aldrig mig, tänkte jag innan och efter den första gången. Men, tydligen så bestämmer man inte alltid över sin egen kropp. När kroppen får nog, då säger den ifrån. Min kropp och hjärta sa ifrån för längesedan, men jag har varit naiv.” skriver Pa Modou Badjie i ett inlägg på Facebook och Instagram.

Pa Modou Badjie är aktuell med talangtävlingen “Funkistalang 2020″, en tävling han själv ligger bakom. Tävlingen hyllar fuktionsnedsatta och deras olikheter.

View this post on Instagram

Panikångestattack??! Jag!!?? Sånt händer aldrig mig, tänkte jag innan och efter den första gången. Men, tydligen så bestämmer man inte alltid över sin egen kropp. När kroppen får nog, då säger den ifrån. Min kropp och hjärta sa ifrån för längesedan, men jag har varit naiv. Första gången fanns det andra orsaker till det som hände, tänkte jag. Tills i tisdags, då small det. Det kändes som att jag skulle dö på riktigt och jag hade ingen kontroll över mig själv. Jag berättar det här för att inspirera och visa att allt är inte alltid fina bilder och lyckliga stunder. Hoppas att ni förstår hur viktigt det är att inte stressa över saker man inte kan förändra. Lyssna på kroppen, skjut inte bort alla signaler. Vila. Återhämta dig. Det är ingen som tackar en för ens prestationer på arbetet eller liknande, du är alltid ersättningsbar med en ny anställd osv. Men hemma, i din familj, är du oersättlig. Du är värd mer än arbete och prestationer, så stay safe och en note to myself… ”Modou dansa… PAUSA”! Tack för all pepp och kärlek! #utmattningssyndrom #panikångestattack #älskadigsjälv #adhdsuperkraft

A post shared by Pa Modou Badjie (@pamodoupanetoz) on

Foto: Pa Modou Badjie Instagram och Facebook

/Africanent.se

ANNONS